Afbeelding

Feestelijke introductie nieuwe modellen bij Van Kesteren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Van Kesteren Renault in Kampen en Zwartsluis staat de maand juni van 15 tot 25 juni in het teken van het zogeheten Crossover Festival. De Kadjar en de Captur bezorgden Renault in 2016 de titel van best verkopende crossover merk van Nederland. Met de introductie van de nieuwe Koleos en de vernieuwde Captur, is overduidelijk dat Renault dit jaar die leidende positie wil versterken. Als merkdealer wil Van Kesteren de klanten laten profiteren van dit succes: Alle drie nieuwe paradepaardjes van het populaire Franse merk staan al in Kampen 'gestald'.

"Wij hebben de nieuwe Koleos, Kadjar en de Captur demonstratieklaar in de showroom staan, iedereen is welkom voor een proefrit. Ontdek de nieuwe Renault Captur met opvallende nieuwe details, zoals de C-shape LED-dagrijverlichting en vernieuwde wielen. Verbaas je over de hoge zit en krachtige lijnen van deze stoere crossover. De nieuwe Koleos trekt ieders aandacht met zijn atletisch profiel, robuuste voorkant en full LED verlichting. En niet onbelangrijk. We kunnen de klanten tijdens het Crossover Festival fantastische aanbiedingen doen," vertelt Wimfried van Kesteren enthousiast.

Gratis upgrade naar automaat
Wie tijdens het Crossocver Festival valt voor de nieuwe Captur of Kadjar kan kiezen voor een compleet gratis upgrade naar automaat. Wie geen gebruik maakt van de automaat-upgrade, ontvangt het bedrag als Festival Voordeel, korting, op de nieuwe aanschaf. Daarnaast ontvangen klanten op verschillende uitvoeringen van de nieuwe Captur en Kadjar het Easy Life Pack ter waarde van 495 euro cadeau.

Renault van Kesteren
Kilbystraat 4, 8263 CJ
Kampen

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21