Hicham Ziyech namens DOS Kampen in de derby tegen IJVV
Hicham Ziyech namens DOS Kampen in de derby tegen IJVV Tennekes

Hicham Ziyech overgeschreven naar IJVV

Sport

(door Gerard Meijeringh)

IJSSELMUIDEN – Hicham Ziyech heeft vlak voor de deadline van de overschrijvingsperiode overschrijving aangevraagd van DOS Kampen naar IJVV. Dat wil echter niet zeggen dat hij volgend seizoen in het eerste team is te bewonderen. Komende dinsdag gaat Ziyech over zijn toekomst in gesprek met de club uit IJsselmuiden.

Ziyech stopte medio februari dit jaar bij DOS. Hij wil niet meer voetballen bij de Kamper tweedeklasser en vroeg overschrijving aan naar IJVV. Volgens IJVV-trainer Eduard Lindeboom kan Ziyech volgend seizoen van waarde zijn in verband met de ‘krappe’ selectie van IJVV. Die is nog krapper geworden door het wegvallen van Niek Beens.

“Ziyech is 31 jaar en voetbalt in de zaal. Evenals Nieks Beens is hij een aanvaller. Hij kan op meerdere posities uit de voeten. Ziyech wil niet meer bij DOS voetballen. Hij zoekt een club dichtbij huis als het weer gaat kriebelen en hij wellicht weer aan veldvoetbal toe gaat komen. We gaan dinsdag in gesprek en overleggen hoe we dat in kunnen vullen. Mocht het van beide kanten goed aanvoelen, dan kunnen we wellicht wat voor elkaar betekenen. Bij schorsingen en blessures is het handig om zo’n speler achter de hand te hebben. Ik gun hem een kans, maar wel volgens de voorwaarden die wij stellen”, aldus Lindeboom.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden