Afbeelding

10 Jaar Hanze Staete Makelaardij en Vastgoedbeheer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Toen Bionda Wilderdijk 10 jaar geleden voor zichzelf begon en startte met Hanze Staete Makelaardij en Vastgoedbeheer kon ze niet vermoeden dat ze 10 jaar later samen met haar team het Jubileum zou vieren in de Melmertoren aan de Zambonistraat. Omdat ze graag haar eigen idee en beleving in de makelaardij wilde leggen heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is Hanze Staete gestart.

“Geen dag is hetzelfde en als aan het eind van de dag alle partijen blij zijn dan geeft dit ons ook een goed gevoel” vervolgt Bionda. Het contact met mensen, de afwisseling en de adviserende rol, dat is wat het team van Hanze Staete zo leuk vindt aan het makelaarsvak.

Wat opvalt bij binnenkomst is de gezellig sfeer die hangt bij Hanze Staete zodra je de Melmertoren binnenstapt. Vooral het leuke team zorgt er voor dat u zich meteen welkom voelt.

Het Team

  • Grietje (medewerkster binnendienst)
  • Evert (Vastgoedbeheer)
  • Mark (Makelaar / Taxateur)
  • Bionda (Makelaar / Taxateur)

Wat zeker niet ontbreekt, is de professionele kennis van het team van Hanze Staete welke ze gebruiken om u als klant te ontzorgen.

Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van uw woning, de huur of verhuur van uw woning of bedrijfspand, een taxatie of vastgoedbeheer, de mensen van Hanze Staete helpen u graag. “Wat we proberen is de klant open en transparant te helpen zonder het gebruik van vakjargon” vertelt Bionda. “We willen graag een klik met de klant door altijd te doen wat we zeggen en voor de klant klaar te staan”.

Nieuwe website

In het kader van het 10-jarig jubileum is de vernieuwde website www.hanzestaetemakelaardij.nl gelanceerd. “Het was tijd voor vernieuwing van de website zodat deze nog meer uitstraalt wie we zijn en waar we voor staan. Net als op kantoor bij Hanze Staete moet de klant zich welkom voelen op de website en snel de benodigde informatie kunnen vinden. Daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de website en is deze nu ook geschikt voor de mobiele telefoon.

Maak kans op een diner voor 2

Om het 10 jarig jubileum en de lancering van de nieuwe website te vieren is er een leuke actie op de website en facebookpagina van Hanze Staete. Op de website is bij vier woningen tussen de foto’s een gouden sleutel verstopt. Wie als eerste de vier volledige adressen mailt naar info@hanzestaetemakelaardij.nl ontvangt een tegoedbon voor een diner voor 2.

In de komende 2 weken worden op de facebookpagina van Hanze Staete tips gegeven over waar de sleutels verstopt zijn. Vergeet dus niet de Facebookpagina van Hanze Staete te liken om alle tips te krijgen.

Afbeelding