Christa wind met fred
Christa wind met fred

Zeer succesvol weekend voor de Deltaruiters

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN – Rijvereniging De Deltaruiters kan terugkijken op een geslaagd weekeinde. Diverse Deltaruiters vielen in de prijzen.

Christa Wind reed in Nieuwleusen met Fredje. In de klasse M1 behaalde ze in de eerste proef 188,5 punten, goef voor een tweede prijs. In de tweede proef deed Wind er nog een schepje bovenop en behaalde 198,5 punten, wat resulteerde in een eerste plek. Het verschil met de nummer twee bedroeg maar liefst negen punten.

Ilse Nora Bliek reisde af naar Almelo waar het jaarlijkse grote concours, de Almelose Ruiterdagen plaats vond en deed hier een fikse dosis ervaring op. In het progressief parcours eindigde ze als tweede met Nibbles. In de dressuur kwam ze met Floris uit op plaats vier. .

Anna Holtland legde bij een springwedstrijd in Rouveen beslag op een zesde plaats met Dexter (klasse L, categorie D).

Maxime van Dijk, Anique Frans en Eline Lodewijk deden mee aan een dressuurwedstrijd in Emmeloord. 's Morgens werd de klasse L1/L2 , categorie D verreden. Lodewijk eindigde hier met haar pony Evita als eerste met 204,5 punten. ’s Middags stond de klasse M1/M2 op het programma. Van Dijk startte Beukenoord's Baquebeau en wist beide proeven te winnen. De tweede plaats was voor Lodewijk met haar pony Iris (192 punten). Frans behaalde met Mr. Socks bij haar tweede proef een tweede prijs. Linda Dalsem startte zondag in Emmeloord met haar paard Bernardo. Zij verdiende een tweede plek in de klasse M2.

 Maxime van Dijk met Beukenoord's Bacquebeau

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.