Afbeelding

Midzomeravond voor vrouwen

Sport

Op vrijdagavond 7 juli organiseert Zussen-Rood een midzomeravond voor vrouwen met een BBQ en tapas. De avond start rond 19.00 uur aan de Baan 33 in IJsselmuiden en gaat over ‘Aanbidding’. Alle vrouwen uit Kampen, IJsselmuiden en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze ontspannen en gezellige avond.

Programma Midzomeravond
De midzomeravond biedt volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en nieuwe vrouwen te leren kennen. Na de BBQ met tapas gaat Rachel van den Berg iets delen over het aanbidden van God. Wat is aanbidding ten diepste en welke plaats mag het gaan innemen in je leven? Daarna is er uitgebreid de tijd om samen te zingen bij het kampvuur. De kosten voor de Midzomeravond zijn € 15,- en mogen contant worden betaald. Opgave voor de avond kan voor 30 juni via info@zussenrood.nl of via www.zussenrood.nl.

Visie Zussen-rood
Zussen-rood organiseert christelijke activiteiten voor alle vrouwen uit de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Zij is niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente, iedereen is welkom. Zij gelooft dat het geloof in de Here Jezus samenbindt. Zussen-rood wil vrouwen over kerkmuren heen inspireren, toerusten, bemoedigen en met elkaar verbinden.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00