Afbeelding
Joost Lemette

Kleedjesmarkt Onderdijks met aansluitend spectaculaire waterslide

Algemeen

KAMPEN - Op Onderdijks wordt zaterdag 1 juli van 09.30 tot 12.30 uur de jaarlijkse Kinderkleedjesmarkt gehouden. Dit jaar vindt de markt voor het eerst plaats aan de Bouwkamp, in het hart van de wijk tussen de scholen ’t Stroomdal en Villa Nova.

De kinderkleedjesmarkt, waar alleen kinderen uit de wijk het Onderdijks een kleedje mogen leggen. De organisatie: "De markt staat bekend om het uitgebreide, vele en prachtige speelgoed dat voor niet al te veel geld verkocht wordt, dus komt u vooral een kijkje nemen."

Team Forward is ook aanwezig op de Kinderkleedjesmarkt. Kinderen kunnen zich bij hen laten laten schminken of springen op het springkussen. Team Forward is een team van 14 enthousiaste dames die op 22 en 23 september mee doen aan de Samenloop voor Hoop in Kampen. Zij hopen een sponsorbedrag op te halen voor KWF met de strijd tegen kanker.

Na de Kinderkleedjesmarkt vindt aansluitend (van 13.00 tot 17.00 uur) de Open Middag van Polaris plaats. "Voor ontdekkers die graag Buiten Beleven. Er is die middag onder andere een stormbaan en een spectaculaire waterslide".