Archieffoto.
Archieffoto. Aangeleverd.

Stem op de onvermoeibare vrijwilligers van Full Color

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Apetrots is Edwin Burgman op de ruim 150 vrijwilligers die geholpen hebben om de twee dagen Full Color dit jaar vlekkeloos te laten verlopen. Maanden van voorbereiding weken zwoegen, twee dagen keihard werken en daarna weer afbouwen. "Het is heel bijzonder dat wij zo’n hechte groep mensen hebben die dit ieder jaar maar weer doen. Zonder hen was het festival nooit mogelijk geweest."

 

Burgman roemt de inzet van zijn team en roept vrijwilligers daarom op om dit jaar op ze te stemmen in de verkiezing van de Overijsselse Vrijwilligersprijs. De vrijwilligers van het Full Color Festival zijn hiervoor voorgedragen. De vrijwilligers maken kans op een juryprijs en een publieksprijs. Op 30 juni is er een feestelijke uitreiking in het Provinciehuis. "Mochten we de prijs winnen, dan gaan we daarvan in ieder geval een klein feestje vieren om alle vrijwilligers te bedanken."

Het Full Color Festival (onder de vlag van Welzijn Kampen) werd dit jaar voor de 22e keer georganiseerd in samenwerking met Scouting Hanzeluiden, Kinderboerderij Cantecleer, Quintus Kampen, Cultureel Podium ‘t Ukien en vele andere organisaties.

Burgman: "Het Full Color Festival is een evenement waar alle culturen en smaken samenkomen. Het festival had allang niet meer bestaan zonder een grote groep vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor het evenement. De vrijwilligers van het festival zijn de motor van het evenement in de voorbereiding en op de dagen zelf. Jaarlijks zijn zo’n 150 vrijwilligers van de diverse organisaties en inwoners betrokken."

"Het Full Color Festival is onder de vlag van Welzijn Kampen een echt verbindingsfestival geworden voor en door iedereen. Dat gevoel brengen we dus ook echt over. Dat vind  ik mooi om te zien. Wat ons betreft is de nominatie dik verdiend en ben ik trots op de club", aldus Lammert Bastiaan van Welzijn Kampen.

Er kan nu gestemd worden op het Full Color Festival via www.ovp2017.nl "Dus ik roep jullie alvast op stem stem stem en zegt t voort", vervolgt Bastiaan. Op 30 juni is er een feestelijke uitreiking in het Provinciehuis.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21