Afbeelding
Jan van der Kolk

Bezoekers Facebookpagina De Brug 'De Hanzedagen waren top!'

Algemeen

KAMPEN - Bezoekers van de Facebookpagina van De Brug zijn massaal enthousiast over de Hanzedagen die nu ruim een week achter ons liggen. Op nog lopende poll van De Brug reageerden ruim 1076 mensen. Slechts 15 personen waren het oneens met de stelling ‘De Hanzedagen waren top!’. Zo'n 1,4 procent van de stemmers. Een overweldigende meerderheid vond de Hanzedagen top.

In aanloop naar de Hanzedagen werd af en toe wat geklaagd over het gebrek aan parkeermogelijkheden voor binnenstadbewoners en over de te hoge kosten van de dagen. Achteraf was er nog wel wat gemor te horen over het tegenvallende aantal bezoekers en in deze krant nog laat de SGP weten dat de verstoorde zondagsrust volgens hun veel Kampenaren diep geraakt heeft. Op Facebook zelf is hiervan met slechts drie negatieve reacties weinig te merken.

Een greep uit de reacties. "Alles was goed geregeld, zelf ook met mijn eigen kraampje gestaan en met de burgemeester gepraat." Een ander zegt: "Fantastische dagen meegemaakt. Mooie promotie voor onze stad. Geweldig." Nog een ander noemt het "In één woord fantastisch".

Wilt u ook uw stem laten horen over actuele kwesties? Like dan de Facebookpagina van De Brug, waarop regelmatig naar uw mening gevraagd wordt. Kijk op pagina 13 voor het artikel van Bernard van den Belt van de SGP die een wat minder rooskleurige kijk heeft op vooral de zondag van De Hanzedagen.