Afbeelding

ANS LEEFFERS UIT WEZEP IS FINALIST BRILDRAGER VAN HET JAAR

· leestijd 1 minuut Algemeen

Wezep, 27 juni 2017 – Ans Leeffers uit Wezep is finalist van Specsavers’ Brildrager van het Jaar verkiezing 2017. De brildraagster is één van de vijf genomineerden in de categorie 16-25 jaar. Op 10 juli maakt de jury, bestaande uit topmodel en presentatrice Anouk Smulders, hoofdredacteur van het populaire lifestyle platform Amayzine.com May-Britt Mobach, social influencer Saske de Schepper en winnaar van 2016 Mike Lakeman de winnaars van de vier categorieën bekend. Zij ontvangen naast de eretitel ‘Brildrager van het Jaar’ een reischeque van € 1.000 en twee brillen, zodat ze nog meer kunnen variëren!

Ans is aangenaam verrast door de nominatie: “Vroeger droeg ik altijd lenzen, maar dankzij Specsavers kan ik brillen nu enorm waarderen. Vorig jaar liet mijn netvlies los, waardoor ik zonder bril niets meer kan zien. Inmiddels ben ik trotse bezitter van zes brillen, en nu ben ik ook nog eens genomineerd als Brillendrager van het Jaar!’’

Bijna 2.000 aanmeldingen en ruim 500.000 stemmen

Ans heeft zo’n 1700 brildragers en 200 brillenfamilies achter zich gelaten tijdens de achttiende editie van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. Er zijn dit jaar maar liefst 500.000 stemmen uitgebracht. Dit laat zien dat het dragen van een bril helemaal van deze tijd is!

Peter Blokpoel, retailpartner van Specsavers Zwolle is enorm trots dat Ans uit Wezep is doorgedrongen tot de laatste vijf in haar categorie: “De verkiezing is ontzettend populair. Ik heb verschillende keren deelnemers van de Brildrager van het Jaar-verkiezing in de winkel gehad die mij vroegen om op hen te stemmen. Extra leuk om te zien dat er een genomineerde uit onze regio komt. Ik wens Ans heel veel succes aankomende week!”

- EINDE PERSBERICHT -


Over Specsavers

Specsavers is een snelgroeiende retailketen die 126 oog- en hoorzorgwinkels in Nederland exploiteert. De winkels worden gerund op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Het van oorsprong Britse familiebedrijf is sinds 1997 in Nederland actief en heeft als missie om kwalitatief hoogwaardige én betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Specsavers Nederland boekte in 2015/2016 een omzet van ruim
€ 127 miljoen.

Specsavers wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de markt van eerstelijns oog-en hoorzorg en haar positie verder versterken. De retailketen is de grootste opleider van gediplomeerde opticiens in Nederland. Aan nagenoeg elke vestiging is een bij de Stichting Audicien (StAr) geregistreerde triage audicien verbonden, waarmee kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsinrichting is gewaarborgd.

Een niet aflatende focus op innovatie maakt dat Specsavers staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en service op het snijvlak van medische zorg, mode en technologie. Via Stichting Specsavers Steunt toont de organisatie haar betrokkenheid bij de samenleving, voornamelijk door het ondersteunen van lokale goede doelen.