Afbeelding
Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje Zwolle

· leestijd 2 minuten Cultuur

persbericht - 22 juni 2017

LEPELTJE LEPELTJE DEKT DE TAFEL OM VIER DAGEN TE GENIETEN IN ZWOLLE
Donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli in het Ter Pelkwijkpark

Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de derde keer neer in het Ter Pelkwijkpark. Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd door ruim 25 mobiele keukens terwijl er toffe bands en DJ's spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. De toegang is helemaal gratis. Kortom: hét recept voor heerlijk weekend parkhangen.

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Zo serveert de Zwolse foodtruck Kofte Kofte mediterraans gekruid gehakt op een broodje, bereid op gloeiend houtskool en brandend eikenhout. Daarnaast haalt Indian Roast de gastvrijheid en de ultieme Indiase beleving naar Lepeltje Lepeltje. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken.

HEDON HOST HET PODIUM OP ZATERDAG
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ's de toon zetten. Op zaterdag wordt het podium gehost door Hedon met optredens van onder andere Cousin Hatfield, Ruud Fieten, Scott & Young, Timo de Jong en Klaslokaal.

MARKT
Zaterdag en zondag zijn er op de markt allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er zaterdag en zondag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

ENTREEBEKER VOOR DE VOEDSELBANK
Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig een half muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Dit kan gezien worden als een leuke souvenir of als een toegangskaartje. Met de Lepeltje Lepeltje beker steunt men de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben geholpen.



AFTERPARTY ZATERDAG IN HEDON

Na een dagje smullen en relaxen op Lepeltje Lepeltje dansen we verder op de afterparty in Hedon! Ga zwierend de nacht in met The Mauskovic Dance Band. Zij brengen een aanstekelijke mix van afrobeat, cumbia en punk. Daarnaast is er een arsenaal aan DJ’s aanwezig om het geheel overheerlijk af te toppen.


Lepeltje Lepeltje Zwolle

Donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli

Donderdag: 16.00 - 23.30 uur

Vrijdag: 14.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur
Zondag: 12.00 – 22:00 uur

Ter Pelkwijkpark, Zwolle

www.lepeltje-lepeltje.com

***
Noot voor de redactie:
Lepeltje Lepeltje is een productie van Kultlab. Kultlab organiseert festivals zoals Lepeltje Lepeltje, Kannen & Kruiken, Gluren bij de Buren, Struinen in de Tuinen, Into the Woods en Wildeburg.

Voor vragen en/of opmerkingen, gelieve contact op te nemen met Maurice van de Berkt 0613197351 of via maurice@lepeltje-lepeltje.com

Rechtenvrije persfoto's zijn hieronder te downloaden. Bij publiceren gelieve Lepeltje Lepeltje en de naam van de fotograaf vermelden.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 15 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05