Afbeelding

Flexpoint zoekt personeel voor DHL Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Flexpoint, een HR dienstverlener met vijftig vestigingen in België en Nederland, is neergestreken in Zwolle. “Gezien de ambitie van Flexpoint om op alle economische knooppunten in het land gevestigd te zijn was Zwolle een zeer logische stap”, vertelt commercieel manager Ido de Jonge.


Samen met zijn collega’s Isabel Pluim en Tanja Jullens is hij werkzaam vanuit Zwolle. “We zijn in de regio actief in de segmenten industrie, logistiek en office op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie.
Flexpoint doet zaken met grote landelijke spelers en bedient tegelijkertijd bedrijven in het MKB-segment.” De ambities zijn groot. “We willen nog meer een landelijke speler worden en dus op termijn ook verder uitbreiden in Noord Nederland. En met nu al succes; na de zomer gaan we ons team in Zwolle verder uitbreiden en begin 2018 staat een nieuw te openen vestiging in Groningen in de planning.”


Flexpoint is in oktober 2016 in Zwolle begonnen. In maart werd het huidige pand aan de Eekwal 2 betrokken. Dat iedere kandidaat persoonlijke aandacht krijgt, is heel belangrijk voor de uitzendorganisatie. Regiomanager Tanja Jullens: “Daarvoor krijgen we ook veel waardering. We nemen iedereen die hier binnenkomt serieus en zorgen dat die persoon met een goed gevoel de deur uitgaat, met altijd een goed advies.” Daarnaast is Flexpoint ook zeer mobiel. “Als een kandidaat dat wil, kan eenvoudig ook nabij de woonplaats van de kandidaat een afspraak worden gemaakt voor een nadere kennismaking”, besluit Jullens.


Voor DHL in Kampen zoekt Flexpoint nu per direct Warehouse Operators.


Flexpoint Zwolle
Eekwal 2
8011 LD Zwolle
(088) 666 07 97
www.flexpoint.nl

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00