Afbeelding

De Eenvoud neemt Uitvaartcentrum Kampen over

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Christiaan Jacobus Hölsken begon vorig jaar voor zichzelf in de uitvaartbranche onder de noemer Uitvaartverzorging De Eenvoud. En met succes. Sinds kort valt ook Uitvaartcentrum Kampen onder De Eenvoud.

UItvaartcentrum Kampen was tot 2005 in handen van Yarden. Daarna nam de kerkelijk centrum Open Hof het uitvaartcentrum over. "Er is nooit in geïnvesteerd. Er stond een kantinetafeltje, een kast en wat rieten stoelen. Het eerste wat ik gedaan heb, is de binnenkant van het uitvaartcentrum rustgevend maken, zodat mensen op een goede rustige manier afscheid kunnen nemen", aldus Hölsken.

Hölsken rolde eigenlijk bij toeval in de uitvaartbranche. Hij regelde de uitvaart van zijn moeder, omdat ze niet volledig verzekerd was. Dat opende zijn ogen. "Ik heb een uitvaart neergezet voor 3.750 euro. Een grote organisatie durft daar 6.500 euro voor te vragen. En dat terwijl ik een betere service

verleen dan de desbetreffende organisatie. Ik vind dat grote uitvaartverzorgers teveel overhouden aan een uitvaart. Daarom ben ik open over onze tarieven. Die staan gewoon op onze site."

Uitvaartverzoring De Eenvoud verzorgde sinds oktober al 220 uitvaarten. Hölsken wil vanuit op een eenvoudige maar wel waardige manier een uitvaart neerzetten zonder poppenkast. "Het moet netjes, respectvol en waardig zijn. Ik heb veel levenservaring en kan ontzettend goed aanvoelen wat verdriet betekent." Uitvaartverzorging De Eenvoud rekent een eerlijk tarief. "En daarvoor krijgen onze klanten zeker niet minder. De kwaliteit van onze dienstverlening is minstens net zo goed en in mijn ogen beter dan sommige collegadienstverleners die soms het dubbele vragen in vergelijking met onze tarieven."

Uitvaartverzorging De Eenvoud

Leeghwaterstraat 1a Kampen

(038) 202 23 61 / 06 418 280 12 info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl