Anneloes de Roo vijfde van Nederland

UTRECHT – Anneloes de Roo van Atletiekvereniging Isala ’96 is afgelopen weekeinde als vijfde geëindigd op de 100 meter horden bij het Nederlands Kampioenschap Atletiek in Utrecht.

Vier atleten van AV Isala ’96 kwamen in actie op het NK in Utrecht in verschillende discplines.

Anneloes de Roo haalde met een tijd van 14.35 seconden de finale van de 100 meter horden. Deze tijd wist ze in de finale te overtreffen. Ze liep een sterke tijd van 14.24, goed voor een vijfde plaats.

Ook Jeroen van Veen behoort tot de beste acht hordelopers van Nederland. Met een tijd van 14.96 ging hij de finale in op de 110 meter horden. In de eindstrijd eindigde hij met 15.00 als zevende.

Mark Jonker kwam in actie bij het speerwerpen. Met een afstand van 60.99 meter kwam hij een kleine 2 meter te kort voor de finale. Hij kon niet tevreden zijn met een tiende plaats. Gezien zijn persoonlijke records had hij eigenlijk op een finaleplek gerekend.

Gejanne Lussenburg kwam na een periode van blessures weer uit op haar favoriete meerkamp. Ze wilde op het Nederlands kampioenschap vooral genieten en de meerkamp afmaken.

Dat lukte beide. Met een lach op haar gezicht werkte ze alle onderdelen af en genoot volop. Met een zevende plek overall en een puntentotaal van ruim 4500 punten kan Lussenburg tevreden terugkijken.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 11 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 11 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden