Afbeelding
Wilco Duif

Geslaagde 1e week voor het Kamper Vakantie Komite

Algemeen

Kids van het Kamper Vakantie Komite goed bezig!

De eerste week van het Kamper Vakantie Komite is alweer voorbij. De maandag is begonnen met een speurtocht in het park. De dinsdag hebben de kinderen mooie kunstwerken gemaakt van schatten van de natuur. Zo waren er mooie dromenvangers, indianen stokken en mobiles.

De woensdag waren we met 84 personen naar de Flierefluiter en de donderdag hebben we een vossenjacht gedaan. Vrijdag hebben we opgeruimd bij het hertenkamp, in het eco-bos en in het stadspark tussen de poorten. De kinderen waren super enthousiast en waren zelfs teleurgesteld dat ze al moesten stoppen. Daarna hebben we een smokkelspel gespeeld in het park. De kinderen hebben zich goed vermaakt.

De komende week is het thema: wonderweek. Dan gaan we op maandag bezig met: zorgen voor je zelf, dinsdag bezig met hoe je wat goeds voor een ander kunt doen en dit gaan we op woensdag laten zien in Margaretha, op donderdag krijgen de kinderen een workshop dans en dit wordt getoond op de plantage rond 12:30u. De vrijdag sluiten we af met film kijken in de Stadsgehoorzaal.

De derde week staat in het teken van Festival Njoy. Djembee spelen, kamperen, speeltuin de speelpoort, kunstwerken maken, voorbereiden vrijdag en vrijdag acts uitvoeren op het podium.

Aanmelden van kinderen kan nog via: kvk.lisenka@gmail.com. Een weekkaartje kost: € 3,-