Afbeelding
Jacolene photography

Specsavers Kampen verhuist naar een nieuw pand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In 2008 opende Specsavers Kampen voor het eerst haar deuren. Afgelopen week verhuisde de winkel – 9 jaar later - naar een nieuw pand aan Oudestraat 85. Het winkelteam kan niet wachten om inwoners van Kampen en omgeving in het nieuwe pand te voorzien van deskundig advies.

Bianca van der Weerd, opticien en mede-eigenaar: “In de afgelopen jaren hebben we niet stil gezeten. We zijn continu bezig geweest met het verbeteren van ons concept door nog betere aanbiedingen en uitbreiding van onze montuurcollectie. Met deze nieuwe locatie zetten we de puntjes op de i. We zijn ontzettend blij met het nieuwe pand. Dankzij de nieuwe inrichting komen onze monturen nog beter tot hun recht en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Reden genoeg voor Bianca van der Weerd en haar team om de heropening uitgebreid te vieren. “We nodigen iedereen van harte uit om ons nieuwe pand te komen bekijken en te profiteren van onze feestelijke actie 50% korting op een complete bril vanaf €79. Uiteraard krijgt iedereen die een nieuw montuur aanschaft ook een gratis uitgebreid professioneel oogonderzoek.”

Professionaliteit
Bij Specsavers Kampen kunnen consumenten niet alleen terecht voor een uitgebreide oogmeting, een scherp geprijsde monturencollectie en contactlenzen, maar ook voor professionele hoorzorg. In de winkel is een StAr-geregisterde audicien aanwezig om iedereen met gehoorproblemen te voorzien van een professioneel advies. Professionaliteit is belangrijk voor Specsavers. Zowel oog- als oormetingen worden verricht door gediplomeerde mensen.

Over Specsavers
Specsavers is een snelgroeiende retailketen die 126 oog- en hoorzorgwinkels in Nederland exploiteert. De winkels worden gerund op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Het van oorsprong Britse familiebedrijf is sinds 1997 in Nederland actief en heeft als missie om kwalitatief hoogwaardige én betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Specsavers Nederland boekte in 2016/2017 een omzet van ruim € 135 miljoen.

Specsavers wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de markt van eerstelijns oog-en hoorzorg en haar positie verder versterken. De retailketen is de grootste opleider van gediplomeerde opticiens in Nederland. Aan nagenoeg elke vestiging is een bij de Stichting Audicien (StAr) geregistreerde triage audicien verbonden, waarmee kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsinrichting is gewaarborgd.

Een niet aflatende focus op innovatie maakt dat Specsavers staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en service op het snijvlak van medische zorg, mode en technologie. Via Stichting Specsavers Steunt toont de organisatie haar betrokkenheid bij de samenleving, voornamelijk door het ondersteunen van lokale goede doelen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden