Vadesto-Klimrit Hattem

Sport

VADESTO-KLIMRIT HATTEM

Dinsdag 15 augustus wordt weer de jaarlijkse Vadesto-Klimrit voor wielrenners gehouden met het startpunt op de Burg. Honcooplaan. Door de zware hellingen in het parcours is dit een unieke wielerwedstrijd voor ons overwegend vlakke land. De deelnemers komen vanuit het hele land om op dit zware parcours de strijd aan te gaan met anderee wielrenners.

De start van de jeugd van 8 en 9 jaar en de categorie van 11 en 12 jaar is om 17:30 uur en de C-rijders (12 t/m 15 jaar) starten om 18:00 uur. Natuurlijk alles onder aanmoediging van hun supporters. De snelle renners, de A- en B-rijders, starten om resp.19:00 en 19:01 uur.

Inschrijving staat voor iedereen open met een licentie. De uitslag telt mee voor de zomeravond-competitie van de gezamenlijke wielerclubs uit de grotere regio.

Bezoekers en supporters worden weer verzocht zoveel mogelijk per fiets te komen i.v.m. de beperkte parkeerruimte direct bij het parcours.

Organisator is weer Vadesto Outdoor Adventure te Hattem i.s.m. wielerclubs uit de regio. De uitslagen komen te staan op www.zomeravondcompetitie.info/uitslagen/.