Afbeelding

Podium ’t Ukien kondigt nieuw programma aan

Algemeen

KAMPEN - Cultureel Podium ’t Ukien laat in het nieuwe seizoen zijn ‘kernpodium-status’ zien met een sterk uiteenlopend programma. Van hiphop met onder meer Drummakid en de Alliantie, tot country/folk met Friends of the Family.

Verder is er een grote platenbeurs op 9 september, komen bekende Kamper bands voorbij zoals Nou En, Jack Up, Orange Glow, DeadHead en Stone in Egypt. Net bevestigd is de Gothic-rockband Blackbriar waarvan hun singel Until Eternity al bijna vijf miljoen keer is bekeken op Youtube. Op 9 decemberkomt de band Drukwerk met Harry Slinger naar Kampen. In 2015 stonden ze al eerder in ’t Ukien. Dat was, aldus ’t Ukien ’zo’n geslaagde avond, dat de band graag nog een keer naar Kampen wilde komen’.

Opening seizoen 2 september

Het nieuwe seizoen begint op 2 september met een dansfeest genaamd Superstijl. Bij Supersijl bepaal jij als bezoeker wat de DJ draait. “Het is het meest Democratische dansfeest van Nederland”, zo claimt ’t Ukien. “Bij Superstijl kiezen de bezoekers iedere vijftien minuten uit drie verschillende muziekstijlen. Van Discobol tot Botsautotunes, van Yo! MTV raps tot Hipster Deephouse, Van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van de 80’s tot het eerste decennium van de eeuw, van Airguitar tot Witte Billen Reggae en ga zo maar door. De tijd telt af en de meeste stemmen gelden. Wie gaat er winnen? Superstijl - nieuwe ronde, nieuw feestje! Kijk voor het programma of bestel jouw kaarten via www.ukien.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.