Afbeelding

Ondernemers Event bij At Sea

Partnerbijdrages

De ondernemers van Kampen, Dronten en Zwolle in Bedrijf zijn uitgenodigd om op maandag 4 september vanaf 19.30 uur puur te genieten van een stijlvolle avond bij Bar & Restaurant At Sea. Gastvrouw Diana Post heet de ondernemers van harte welkom met een heerlijk zomers welkomstdrankje!

Diana biedt de ondernemers de gelegenheid kennis te maken met de leveranciers van At Sea door middel van een stijlvolle proeverij met aansluitend de borrel. Ze ervaren o.a. de combinatie tussen koffie en eten en proeven heerlijke wijnen. Puur genieten met sfeervolle muziek op de achtergrond!

Uiteraard maken de ondernemers deze avond op een ludieke en ontspannen manier kennis met andere ondernemers in een van de vier beschikbare bootjes van At Sea. Tijdens de boottocht houdt iedere ondernemer een korte pitch. Ook een korte wandeling langs de safaritenten staat op het programma en Diana presenteert de Green Egg.

Ondernemers die nog geen lid zijn van de netwerkclub, zijn van harte uitgenodigd de sfeer te komen proeven op 4 september. Aanmelden kan op kampen.ondernemersinbedrijf.nl bij de agendapunt.