Nomineren voor beste ondernemer en starter regio Zwolle kan weer

Algemeen

REGIO – “Wie verdient de titel Ondernemer van het Jaar en wie de titel Starter van het Jaar 2017? Met jouw aanmelding treed jij of jouw favoriete ondernemer in de voetsporen van een indrukwekkende lijst innovatie-iconen en succesvolle starters.” Met die enthousiasmerende woorden nodigt de organisatie van het Regio Zwolle Congres mensen uit om met een nominatie te komen.

Dit congres vindt plaats op donderdag 14 december bekendgemaakt. Namen aandragen kan tot 1 oktober via ondernemersprijsregiozwollecongres.nl. Ook alle lokale verkiezingen uit de 20 gemeenten en businessclubs uit de Regio Zwolle worden van harte uitgenodigd hun favoriete Ondernemer of Starter van het jaar voor te dragen.

Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle gratis publiciteit rondom deze verkiezingen en daardoor veelal ook meer opdrachten gescoord.

Deskundige jury

Uit de voorgedragen kandidaten maakt een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van directeur Rabobank IJsseldelta Klaas Feenstra, de eerste keuze van de beste 12. Daarbij wordt gekeken naar ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 14 december kiezen de bezoekers de uiteindelijke winnaars.

Over de verkiezing

De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de 13de keer dat de verkiezing wordt gehouden.