Afbeelding

Go-Ahead Kampen steunt SamenLoop voor Hoop bij bekerderby

Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen steunt met de bekerderby tegen IJVV komende zaterdag (2 september, aanvang 14.30 uur) de actie SamenLoop voor Hoop Kampen 2017, een evenement in de vorm van een 24-uurs wandelestafette tegen kanker. In Kampen is deze actie in het weekeinde van 22 en 23 september op het sportpark Hagenbroek.

Onder het motto ‘Samen één doel: de (wed)strijd tegen kanker winnen’ schaart Supportersvereniging Go-Ahead Kampen zich achter het initiatief. De vereniging doneert traditioneel één keer per jaar de veldverloting aan een maatschappelijk goed doel. In de actie SamenLoop voor Hoop Kampen 2017 ziet de supportersvereniging een uitstekende aanleiding om maar meteen al de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen de opbrengst cadeau te doen.

De bekerwedstrijd tegen IJVV geldt in Kampen als een echte derby tussen twee ambitieuze voetbalclubs en Go-Ahead Kampen rekent voor zaterdag 2 september dan ook op veel publiek uit zowel Kampen als IJsselmuiden. De club benadruk dat de toegang gratis is en roept alle voetballiefhebbers die naar de wedstrijd komen op om zoveel mogelijk loten te kopen. De wandelteams Team Monique en Team Green Hope zijn op het sportpark aanwezig om te helpen bij de lotenverkoop.

De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop komt ten goede aan het wetenschappelijk kankeronderzoek dat de KWF financiert. Voor meer informatie: https://www.samenloopvoorhoop.nl/kampen.