Afbeelding

Kom spelen bij Jumbo Penningkruid

Algemeen

Op woensdag 6 september staat de Speel-O-Theek 't Hobbelpaard met een kleine greep uit haar speelgoedcollectie bij de Jumbo aan de Penningkruid. Kinderen kunnen tussen 14.00 en 16.30 uur naar hartenlust spelen met het speelgoed van de uitleen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

De Speel-O-Theek organiseert deze speelmiddag in verband met de Jumbo actie “Spek de kas van je club”. Tijdens deze actie ontvangen klanten voor elke € 10,-- euro aan boodschappen bij de Jumbo Penningkruid én Jumbo Hanzewijk een waardebon met scancode. Deze bon is geld waard en kan in de winkel gedoneerd worden aan een club/vereniging naar keuze. De Speel-O-Theek neemt deel aan deze actie omdat zij haar collectie speelgoed verder wil uitbreiden in verband met het groeiende ledenaantal.

De Speel-O-Theek, die dit jaar haar 30-jarig jubileum viert, biedt een mooie oplossing om regelmatig nieuw speelgoed aan kinderen te kunnen aanbieden. Voor elke ontwikkelingsfase leeftijdscategorie is er een ruime keus. Veel ouders, gastouders, maar ook opa’s en oma’s hebben hun weg inmiddels naar de Speel-O-Theek gevonden. Nieuwe leden, alsmede nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.

Meer informatie kunt u vinden op:www.speelotheekhobbelpaard.nl