Afbeelding

Jeugdmarkt en voorlichtingsavond over het puberbrein

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Stichting Eerstelijns Gezondheidszorg IJsselmuiden houdt woensdagmiddag 13 september met enkele andere organisaties van 13.00 tot 16.00 uur een jeugdmarkt op het grasveld aan de Blexterstraat. Doel van de markt is kinderen te motiveren om deel te nemen aan sport en spel, en ouders te informeren waar en met welke vragen ze terecht kunnen bij zorg en welzijn organisaties.

Voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar zijn er die dag diverse activiteiten zoals een springkussen, een stormbaan, demonstraties van sportcentrum Sonnenberch en Brandweer IJsselmuiden. Freestyler Bodhi Bos treedt op en Goedzorg Fysiotherapie en Welzijn Kampen demonstreren er hun aanbod sport en spel.

De jeugdmarkt wordt georganiseerd door SEGIJ, Goedzorg Huisartsenzorg, Goedzorg Fysiotherapie, Welzijn Kampen, Tactus, Politie Kampen, Brandweer IJsselmuiden, Consultatieburo Jeugd en Gezin, Voeding en Leefstijl Ilze Duijn en Sportcentrum Sonnenberch.

Voorlichtingsavond over het puberbrein
Voor jongeren van 12 tot 18 jaar en hun ouders wordt in het Kulturhus aan Laanzicht 3 in IJsselmuiden op woensdagavond 13 september vanaf 19.00 uur voorlichting gegeven over de ontwikkeling van het brein in de puberteit en de gevolgen hiervan voor het gedrag. Aanwezigen krijgen tips hoe je als ouders in de opvoeding kunt aansluiten bij een puberend kind.

De organisatie van deze avond ligt in handen van Goedzorg Huisartsen en Consultatieburo Jeugd en Gezin.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17