Geleisuiker zonder suiker bestaat écht, heerlijk zoet en toch niet dikmakend

Partnerbijdrages

Wat is geleisuiker? Geleisuiker is kristalsuiker, appelpectine en citroenzuur. Dit zorgt ervoor bij het maken van jam of siropen, dat het verdikt zonder dat het lang inkookt. G&W geleisuiker is anders dan de reguliere geleisuiker, het bevat namelijk geen kristalsuiker en is caloriearm.

G&W over het product: "Deze Geleisuiker bevat Steviolglycoside, Erythritrol en Agar Agar. Voordeel van Erythritol is dat ondanks het door het lichaam als koolhydraat wordt beschouwd, het niet als zodanig wordt opgenomen en niet wordt omgezet in suiker! Hierdoor is het bijzonder geschikt voor diabetespatiënten of mensen die een koolhydraat-arm dieet volgen."

G&W Geleisuiker is volgens G&W een 100 procent natuurlijke vervanger voor onder andere gelatine en dus prima te gebruiken als natuurlijk bindmiddel en zelfs in lichte vorm ter vervanging van gluten in baksels. Uitermate geschikt om sauzen, siropen en soepen te binden of om vla, pudding en verse jam mee te maken.

"Verse jam maken zonder toegevoegde kristalsuiker, het kan! Met G&W Geleisuiker, aardbeien en citroensap maak je in een handomdraai heerlijke verse jam, dankzij de enorme zoetkracht van Steviolglycoside heb je geen zoetmiddel nodig om de jam te zoeten en blijft deze ontzettend laag in (fruit)suikers."

G&W Geleisuiker 215 g mét jam recept is verkrijgbaar bij Uw G&W GezondheidsWinkel Kampen van 8.49 voor 7.99.