Afbeelding

Klaas Licht en Lampen ruimt alles op voor grote verhuizing

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voordeel ligt deze week voor het oprapen bij Klaas Licht en Lampen. Eigenaar Klaas Kruithof houdt grote opruiming met het oog op de naderende verhuizing van de Kamper lichtspecialist naar een andere plek in de Oudestraat. "Wat ik verkoop, hoef ik niet te verhuizen. Ik kan wel wat hulp gebruiken", aldus Kruithof.

Daarom strooit Kruithof deze week met grote kortingen op veel verschillende producten, zoals wand-, led-, vloer-, tafel-, en hanglampen. Mensen kunnen profiteren van een extra korting van maar liefst 15 procent op alle reeds afgeprijsde artikelen. Voor andere producten geldt een voordeel van 10 procent.

Klaas Licht en Lampen is nu nog gevestigd aan de Oudestraat 154 en verhuist naar een groter pand aan de Oudestraat 120. Hiermee wil Kruithof inspelen op de toekomst. "Je ziet tegenwoordig een ander koopgedrag. Er zijn minder mensen in de winkelstraten. Dan moeten mensen je wel goed kunnen vinden." Daarom verhuist Kruithof naar een ander pand die is gesitueerd vlak bij de Plantage, het drukste gedeelte van de Oudestraat. Bovendien is het pand groter en dat geeft Kruithof de mogelijkheid om zijn producten nog beter te presenteren. "Een goede en rustige presentatie is belangrijk. We hebben mooie artikelen. Dat moet je goed kunnen laten zien."

Klaas Licht en Lampen heeft een brede collectie en hecht veel waarde aan echte kwaliteit en een goede service. Op de nieuwe locatie gaat Kruithof op dezelfde voet verder. Op 19 september opent Klaas Licht en Lampen voor het eerst de deuren op de nieuwe locatie aan de Oudestraat 120. Begint oktober volgt de officiële opening.


Klaas Licht en Lampen
Oudestraat 154 Kampen
Met ingang van 19 september: Oudestraat 120
Tel: (038) 333 55 66

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.