Hein Heutink versterkt team Renault-dealer Van Kesteren Zwartsluis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het verkoopteam van Van Kesteren Zwartsluis is met ingang van 1 september uitgebreid met Hein Heutink. De 49-jarige Genemuidenaar wordt verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's bij de Renault-dealer uit Zwartsluis.

Heutink is maar liefst achttien jaar werkzaam geweest bij een groot autodealerbedrijf in Emmeloord. Eerst als verkoopadviseur en later als verkoopleider. Wimfried van Kesteren vroeg aan Heutink of hij de nieuwe Renault-vestiging van Van Kesteren in Zwartsluis voor zijn rekening wilde nemen. “Met als doel om samen met mijn nieuwe collega’s al de inwoners van Zwartewaterland en omgeving en verder geheel Nederland kennis te laten maken met de mooie en uiterst moderne Renault-modellen”, aldus Heutink. “Een heel groot voordeel is dat we direct kunnen leveren uit de ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto’s van onze vestiging in Kampen. Zo is de keuze voor bijvoorbeeld die mooie occasions, demo of nieuwe auto’s voor zowel de bestaande en nieuwe klant.”

Zijn oudste zoon werkt al ruim vier jaar in de vestiging van Van Kesteren in Kampen. “Zodoende ontmoette ik Wimfried regelmatig. Ook op zakelijk vlak werkten we al samen. Ik heb ja gezegd, omdat ik de omgeving en de mensen die hier wonen en werken goed ken. Bovendien bewonder ik Renault om de prachtige vaak sportieve modellen, zoals de nieuwe Twingo, Clio, Megane, Captur, Scenic, Grand Scenic, Kadjar en de prachtige premiummodellen zoals de prestigieuze Talisman en de nieuwe indrukwekkende Koleos en de ruime en zeer luxe Espace. Op sportief vlak komt dit jaar nog de legendarische en meest ultieme sportwagen, de Alpine A110, naar Nederland. We hebben deze exclusieve en ultralichte sportauto reeds in bestelling staan. Tel daarbij op de volledige elektrische rijdende Zoe, Twizzy, Fluance en de Kangoo", aldus een enthousiaste Heutink.

Renault-dealer Zwartsluis richt zich niet alleen op particulieren. "Ook de bedrijven in de omgeving kunnen we goed bedienen met onder andere de volledige, rijk uitgeruste en scherp geprijsde Renault-bedrijfswagenlijn.

Renault-dealer Van Kesteren Zwartsluis
Grote Kranerweerd 23 Zwartsluis
(038) 386 80 38

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden