Afbeelding

Chef-kok Jeroen Franse en Albert Heijn Lovinkstraat steunen SamenLoop voor Hoop

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Chef-kok Jeroen Franse gaat zich inzetten voor SamenLoop voor Hoop. De 24-uurs wandelestafette, waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek, wordt op vrijdag 22 en 23 september gehouden in Kampen.
Franse gaat de catering bij het evenement voor zijn rekening nemen en voelt zich gesteund door de Albert Heijn-vestiging aan de Lovinkstraat. De supermarkt zorgt voor alle ingrediënten.


Jeroen Franse heeft al ervaring opgedaan als kok. Zo werkte hij zo’n vijf jaar als dieetkok in het ziekenhuis in Kampen. Vervolgens was hij twaalf jaar werkzaam als kok bij de Soma College, school voor weg- en waterbouw in Harderwijk. Momenteel is hij kok bij de Agrarische Hogeschool in Dronten.


Franse wil zich graag inzetten voor een goed doel. De laatste jaren bakt hij oliebollen voor het goede doel. De laatste keer heb ik 4200 oliebollen gebakken en daarmee 1500 euro binnengehaald voor het Ronald McDonalds Kinderfonds en de Clini Clowns. Toen hij erachter kwam dat de organisatie van SamenLoop voor Hoop Kampen iemand zocht voor de catering heeft Franse zich gelijk aangemeld.
Tijdens de SamenLoop voor Hoop zorgt Franse voor een zeer ruim aanbod op de atletiekbaan van AV Isala ‘96. Mensen kunnen bij hem terecht voor een broodje gezond, smoothies en gezonde salades, maar ook voor een gehaktbal, friet, snacks en verse pizza’s.
“Tijdens de SamenLoop voor Hoop zijn er heel veel mensen, dus je moet wel wat te bieden hebben. Ik verwacht veel drukte. Het evenement duurt 24 uur en dat betekent dus ook 24 uur de catering verzorgen. Tijdens de SamenLoop voor Hoop is er altijd vertier, 24 uur lang.”