Afbeelding

Veelzijdige Kaptijn Juweliers opent in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kaptijn Juwelier, met vestigingen in Emmeloord, Nunspeet en Urk opent op vrijdag 15 september een nieuwe winkel in de Oudestraat in Kampen. De juwelierswinkel onderscheidt zich met een zeer brede collectie. “We willen voor iedereen toegankelijk zijn”, aldus Kobus Kaptijn.


De geschiedenis van Kaptijn Juweliers gaat terug tot de jaren 70 in de vorige eeuw. “Mijn vader is de zaak gestart in 1974. In de loop der jaren kwamen er verschillende vestigingen bij. In 2009 Emmeloord, vier jaar later een nieuwe winkel in Nunspeet. En nu dus Kampen”, zegt Kobus Kaptijn, die samen met z’n zus Sjoukje, de rol van hun vader een jaar of elf geleden hebben overgenomen.

Kaptijn Juweliers wil toegankelijk zijn voor iedereen. “Een klein meisje moet bij ons terecht kunnen voor een kinderring van 10 euro, maar de werkgever die zijn waardering bij een jubileum wil uiten, kan ook bij ons terecht. En natuurlijk papa die op zoek is naar een mooi cadeau voor moeder de vrouw. Die slaagt ook bij ons.”

Kaptijn Juweliers heeft een brede collectie in huis, van klassiek tot trendy. Van horloges, armbanden en hangers, tot bedels, kettingen, oorbellen en ringen.
Daarnaast valt er veel te kiezen op het gebied van trouwringen. “Daar zijn we heel groot in. We hebben een heel reeks mooie merken”, zegt Kaptijn. Via de webshop (kaptijnonline.nl) kunnen mensen op overzichtelijke wijze kennismaken met de gehele collectie in alle vier filialen van Kaptijn Juweliers.
Dat Kaptijn Juweliers in Emmeloord de beschikking heeft over een eigen goudsmederij, maakt het bedrijf extra bijzonder. Daardoor kunnen de mensen er ook terecht voor reparaties of hun sieraden op maat en/of smaak laten maken. Ook het laten creëren van een uniek eigen ontwerp is mogelijk. Kom kennis maken met Kaptijn Juweliers Kampen en profiteer van aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Voor elke betalende klant is er een leuk presentje.


Kaptijn Juweliers
Oudestraat 63 Kampen
(038) 200 40 40
Kaptijnonline.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.