Afbeelding
Johan Hooisma (l) namens de KTK Partners & Dhr. Regelink (r) van Regelink Schroothandel

Regelink nieuwe Partner van het KTK

Partnerbijdrages

Het Kamper Trompetter Korps is trots dat zij Schroothandel Regelink mogen verwelkomen als Partner van het KTK. Met de financiële steun van Schroothandel Regelink zal het voor het bestuur mogelijk worden om verder te investeren in de jeugdopleiding van het Kamper Trompetter Korps.

Recycling speciallist in gemeente Kampen

Opgericht in 1946 is H. Regelink Schroothandel inmiddels uitgegroeid tot een metaalrecyclingbedrijf van formaat. Onze werkzaamheden bestaan uit de volgende activiteiten:

  • Recycling ferro en non ferro
  • Recycling van loodaccu’s
  • Containerservice
  • Sloopwerken

Reactie KTK Partners

''Wij zijn verheugd met de financiële ondersteuning van Regelink Schroothandel. Het Kamper Trompetter Korps streeft naar het hoogst haalbare en de komende seizoenen zijn bepalend voor onze vereniging. Bij de enorme groei die het KTK maakt komen er uitdagingen bij kijken. Waar het voor verenigingen moeilijk is om hun bestaan te behouden wegens financiën zetten wij in op de steun van regionale ondernemers. Met het verwelkomen van Regelink Schroothandel als Partner heeft onze organisatie meer ruimte om te investeren in de vereniging. Regelink Schroothandel is een vooruitstrevend en innoverend bedrijf dat hiermee goed bij het Kamper Trompetter Korps past. Wij bedanken Regelink Schroothandel voor haar steun aan het KTK en kijken uit naar een prettige samenwerking''.

Schroothandel Regelink

Installatieweg 2

8263 BS Kampen

T: 038-3320788

F: 0383330287

E: info@regelinkschroothandel.nl

W: www.regelinkschroothandel.nl

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 14 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 16 uur geleden