Afbeelding

Fiskars demonstreert tuingereedschap bij Boer Staphorst

Partnerbijdrages

Het najaar is de tijd om struiken en bomen te snoeien en hout te hakken. Goed snoeigereedschap is daarbij het halve werk. Maar welk gereedschap hoort eigenlijk bij welke klus? En hoe kies je gereedschap wat goed bij je past? Boer Staphorst en Fiskars slaan de handen ineen en geven op vrijdag 29 september gratis advies in de demo truck van Fiskars tijdens de Fiskars Roadshow. Voel zelf het verschil door de producten te proberen.

Elke snoeiklus vraagt om het juiste snoeigereedschap: voor heggen gebruik je een heggenschaar, voor (dunne) takken een snoeischaar in de juiste grootte en voor het zwaardere werk zijn er zagen. Wat vooral van belang is wanneer je gereedschap gaat kopen, is dat het gewicht prettig voor je is en dat de maat past bij de grootte van je handen. Groen ambassadeur Lodewijk Hoekstra: ‘Tuinieren is natuurlijk het leukste wat er is, maar met bot gereedschap van slechte kwaliteit wordt zelfs tuinieren een frustrerende zaak. Koop daarom alleen gereedschap van goede kwaliteit: dat is duurzaam, je hebt er langer plezier van en het maakt je werk leuk en licht! Fiskars is een uitstekende keuze.’

De Fiskars Roadshow demonstratie vindt plaats op vrijdag 29 september bij bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst, Achthoevenweg 2 te Staphorst.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00