Afbeelding

HOE TOEGANKELIJK IS ONZE GEMEENTE?

Algemeen

Beste inwoner van gemeente Kampen,

Op 28 september heeft de kick-off van de verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland 2018 plaatsgevonden. Graag informeren wij u als inwoner over deze verkiezing én over wat u als inwoner kunt doen.

Verkiezing
Vanaf dit moment heeft heel Nederland de mogelijkheid om gemeenten te beoordelen op toegankelijkheid. De uitkomst wordt getoond in een ranglijst. Hiermee wordt duidelijk hoe onze gemeente scoort op toegankelijkheid ten opzichte van andere gemeenten.

Uw bijdrage
Om zicht te krijgen op hoe toegankelijk onze gemeente is, hebben wij uw hulp nodig! Wij willen u vragen om onze gemeente te beoordelen voor de verkiezing van De Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland 2018.
Hoe kunt u dit doen? Ga naar www.mtg2018.nl, beoordeel de gemeente en win een toegankelijk avondje uit! Deel dit vooral ook met vrienden, familie en andere betrokkenen. Kijk voor tips op: www.mtg2018.nl/tips/.

Vervolg
Nadat de vijf meest toegankelijke gemeenten bekend gemaakt zijn, zal er een verdiepend onderzoek gedaan worden in deze gemeenten. Hierin ligt de focus op toegankelijkheid op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. De gemeente die het beste uit de bus komt wordt medio februari 2018 bekend gemaakt en wint een jaar lang de titel ‘Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland’.

Met vriendelijke groet,
Gemeente Belang Kampen