Afbeelding
Ralph Trip

Weer nederlaag Kampenion

Sport

KAMPEN – Het eerste team van Tafeltennisvereniging Kampenion moest ook in de derde speelronde genoegen nemen met een nederlaag. Afgelopen zaterdag werd met 3-7 verloren van GTTC Groningen. Achteraf overheerste het gevoel bij de Kampenaren dat er meer in had gezeten.

Ondanks de nederlagen doet Kampenion het zeker niet slecht als promovendus in de tweede divisie. De resultaten vielen zeker niet tegen met een 7-3 verlies bij titelkandidaat US en een nipte 4-6 nederlaag thuis tegen FTTC. Dat het met de Kamper mentaliteit wel goed zit, bewezen Ivan Hollander en Gert-Jan de Lange tegen FTTC toen beiden eenmaal uit geslagen positie terugkwamen en de partij nog wisten te winnen.

Afgelopen zaterdagmiddag kwam met GTTC Groningen, met ex-Kampenionner Hugo Beute, een bekende tegenstander op bezoek. Beide teams troffen elkaar vorig jaar in de derde divisie. Gert-Jan de Lange, Ivan Hollander en Ton Ringenier wonnen allen één partij. Met een 3-7 nederlaag kwam Kampenion sneu weg. Komende zaterdag speelt Kampenion het belangrijke uitduel bij hekkensluiter Scylla 3.

Het eerste jeugdteam van Kampenion verloor met 9-1 bij TOGB. Thomas Niemeijer en Danny Bruins zorgden in de dubbel voor het enige Kamper punt.

Afbeelding
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00