John Zoetebier

KHC wint weer

DOETINCHEM – KHC heeft ook het tweede competitieduel in winst omgezet. Bij DZC '68 trok KHC met veel inzet en kracht een 0-1 zege over de streep.

KHC ging goed van start. De ploeg was gevaarlijk via een vrije trap van Karim Gabara en Ibrahim Tuncer. Laatstgenoemde ging alleen op de doelman af, maar schoot naast. In de 16e minuut zette Brenn de Lange KHC op voorsprong,.na goed voorbereidend werk van Joel Visscher.

Vervolgens zakte KHC wat weg en waren er mogelijkheden voor DZC. Na rust was de wedstrijd van een bedenkelijk niveau. De thuisploeg raakte de lat en zag even later dat KHC-er Joël Visscher op de doellijn redding bracht. DZC gooide het tempo omhoog, maar de verdediging van KHC bleef overeind. Aan de andere kant liet Gabara nog een goede kans liggen.