Afbeelding

Amerikaans gebak is ook in Nederland erg populair

Partnerbijdrages

Multivlaai Kampen verkoopt sinds vorig jaar onder andere Caramel Carrot Cakes, Red Velvet Cakes, Rock Slide Brownies en natuurlijk de echte New York Cheese Cakes.

Dit authentieke gebak wordt rechtstreeks uit Amerika voor MultiVlaai Kampen naar Nederland geïmporteerd. Direct na de bereiding in de bakkerij in de Verenigde Staten gaat het gebak in een zogenaamde shock freezer. Vervolgens bereikt het diepgevroren na een lange tocht over zee via de Rotterdamse havens de winkel aan de Oudestraat.

Sinds kort heeft MultiVlaai Kampen haar assortiment verder uitgebreid met 2 nieuwe smaken: De Chocolate Peanut Butter Pretzel Pie is een rijke boterachtige pie met pretzels, honing geroosterde pindakaas met een crunchlaagje, chocolade toffee-pretzels en zijde zachte chocolade pudding, allemaal afgewerkt met chocolade toffee pretzels en caramel. Een hele taart bevat 14 punten. 
Voor de echte Chocoholics is er nu de Deeply Chocolate Cake met een vleugje chocolade siroop en een subtiele karamel geroosterde nuance, gevuld met romige chocolade icing en chocolade fudge glazuur en afgewerkt met donkere chocolade ganache regen. Een unieke chocolade-op-chocolade ervaring.

Naast The Real American Bakery aanbod, vindt u ook een assortiment heerlijke en verse vlaaien, taarten, en fototaarten. MultiVlaai is gevestigd aan de Oudestraat 1. Tel. 038 -332 7342