Daan Anthony

Wilsum snelt na rust langs Storica

WILSUM – In eigen huis heeft Wilsum zaterdag met 4-1 gewonnen van Storica. De oranjehemden konden voor rust het verschil niet maken en bleven steken op een teleurstellende 1-1 ruststand. In de tweede helft kon Wilsum het verschil maken. Mede door twee treffers van Job Kragt won de thuisploeg toch nog ruim met 4-1.

In een zeer matige wedstrijd liet Storica zoals verwacht het initiatief aan Wilsum. De thuisploeg moest het spel maken. Wilsum kreeg ook kansen, maar haalde veel te weinig rendement. Na zo’n kwartier spelen liet Storica zien hoe het wel moet. De eerste Zwolse kans werd direct verzilverd. Vijf minuten voor rust herstelde Wilsum de schade. Bas de Raad werd neergelegd in de zestien. Jurre Heldoorn benutte de toegekende strafschop.

Wilsum-trainer Maikel Hondebrink droeg zijn spelers in de rust op om geduldig te zijn. ‘De doelpunten komen wel’, was zijn boodschap. Daarin kreeg de Zwolse trainer gelijk. Vlak na rust was het al raak via Gert Jan Sollie. Vervolgens maakte invaller Job Kragt nog twee treffers.

Wilsum-trainer Hondebrink was alleen tevreden met de punten. “De wedstrijd was bar slecht. Van beide kanten was het slordig. Het bleef te lang een wedstrijd. Dat mogen we onszelf verwijten. We hebben drie punten gehaald. Klaar. Op naar de volgende wedstrijd."

Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17