Afbeelding

Villa Tovertoren bestaat 15 jaar: Tijd voor een nieuwe naam en een speciale klantendag.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Villa Tovertoren bestaat 15 jaar: tijd voor een nieuwe naam en een speciale klantendag.

Al enige jaren siert de vrolijke en kleurrijke winkel Villa Tovertoren de Sassenstraat in Zwolle. Dit jaar bestaat de winkel 15 jaar. En dat wordt gevierd. Niet alleen met een speciale klantendag op 14 oktober, maar ook met een nieuwe naam. Eigenaresse Angelique Kraandijk: “Villa Tovertoren heeft veel veranderingen doorgemaakt. Van een tweedehands speelgoedzaak zijn we veranderd in steeds meer een zaak voor ouder en kind. Mooie en duurzame dameskleding naast bijzonder speelgoed. Nèt even anders dan een gewone kleding- of speelgoedzaak. Tijd voor een nieuwe naam dus!”

De nieuwe naam wordt onthuld tijdens de speciale klantendag op zaterdag 14 oktober. Klanten ontvangen die dag vanaf 15.00 tot 18.00 uur 15-20% korting op de nieuwe collectie dameskleding, een mooie goodiebag en zijn er speciale speelgoedaanbiedingen.

Ontwikkeling Villa Tovertoren

Toen Villa Tovertoren naar de Sassenstraat verhuisde werd er alleen nog speelgoed verkocht. Bijzonder speelgoed van hout, gezelschapspelen van oa Haba en Djeco.

Zo’n 12 jaar geleden startte de eigenaresse met de verkoop dameskleding van King Louie in een hoekje van de winkel. Dit bleek een gouden greep; de dames pasten rustig een jurkje, terwijl hun kinderen in de speelhoek speelden of vast verlanglijstjes maakten voor Sinterklaas.

Inmiddels verkoopt Villa Tovertoren naast King Louie nog veel meer mooie en kwalitatieve merken, zoals Froy & Dind, Tante Betsy, Iez, Blutgeschwister, Danefae, Who's that Girl, Le Pep, Nice Things, 4Funky Flavours, Sticks and Stones, Bakery Ladies, Hals over Kop, Clumpy's, waarvan de pasvorm, draagcomfort en materiaalkeuze uitgekiend zijn.

Duurzaam ondernemen

De eigenaresse van Villa Tovertoren vindt het belangrijk om zoveel mogelijk "schone” kleding te verkopen. Daarom worden er alleen merken ingekocht, die zo duurzaam mogelijk werken en letten op de arbeidsomstandigheden in de naaiateliers.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 14 uur geleden