Assortimentswijziging bij MultiVlaai Kampen

Partnerbijdrages

Met ingang van donderdag 19 oktober vinden er assortimentswijzigingen plaats bij MultiVlaai Kampen.

“Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of wij niet meer smaken in het assortiment hebben met een krokante bodem”, zo vertelt eigenaresse Marjolijn Flik. “Omdat onze bakkers maar wat graag luisteren naar de wensen van onze klanten voegen wij 3 nieuwe vlaaien aan ons assortiment toe, waarvan 2 met de populaire gesuikerde bladerdeegbodem”

Als eerste is er de Rum Raisin vlaai met een heerlijke krokante bladerdeegbodem royaal gevuld met een zalige romige rum raisin bavarois (rum, choco, kokos), een laag (in rum gewelde) rozijnen, slagroom en tot slot bestrooid met rozijnen.

Daarnaast is er de Salted Caramel vlaai met een harde wenerbodem, gevuld met een romige salted caramelbavaroise, stukjes caramel, een laag caramel en bestrooid met caramelkrullen en witte chocospots.

De laatste toevoeging aan het assortiment is de Bossche Bollen vlaai met de krokante bladerdeegbodem gevuld met een lekkere stracciatella bavaroise, chocolade soesjes en slagroom. Van deze laatste verwacht Marjolijn veel: “onze vooraankondiging op Facebook kreeg zo’n 1200 reacties. Verder heeft de like-deel-en-win-actie (waarmee deelnemers deze nieuwe vlaai kunnen winnen) inmiddels 236 reacties.”

Deelnemen aan de actie kan nog tot donderdag 19 oktober. Op de dag dat de nieuwe vlaaien in de vitrine liggen wordt de winnaar bekend gemaakt. Bezoek hiervoor https://www.facebook.com/multivlaaikampen/. Multivlaai is gevestigd aan de Oudestraat 1 in Kampen. Tel. 038 332 7342.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00