G & W gezondheidswinkel presenteert Slank Succes

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vaarwel ouderwetse maaltijdvervangers met toegevoegde, kunstmatige zoetstoffen. G & W presenteert Slank Succes om verantwoord af te slanken!

Veel mensen zijn er dagelijks mee bezig: afvallen! De overtollige kilo’s verdwijnen maar niet en het lukt al helemaal niet om je ideale streefgewicht te bereiken. “Wil jij net als zoveel anderen, effectief afslanken, maar heb je geen zin of tijd om ingewikkelde recepten te bereiden? Afvallen met shakes is dan de manier om verantwoord gewicht te verliezen. Een shake is snel bereid, heel lekker en handig om mee te nemen. Hiermee zijn lastige dieetvormen, waarbij je je tijdens een toch al druk bestaan in allerlei bochten moet wringen, verleden tijd. Er is alleen één maar. Nog steeds zijn er ouderwetse, smakeloze maaltijdvervangers bomvol met suikers op de markt. Slank Succes, zonder toegevoegde, kunstmatige zoetstoffen is daar het antwoord op.”

De tijd van smakeloze maaltijdvervangers met veel toegevoegde suikers is voorbij.

“Of je nu een paar kilootjes kwijt wil, of jouw ideale gewicht wil behouden, met Slank Succes realiseer je een belangrijke bijdrage aan verantwoord gewichtsverlies. Slank Succes maakt gebruik van de beste ingrediënten. De shake bevat hoogwaardige eiwitten, een optimale mix van vitaminen en mineralen en slechts 218 kcal per maaltijd. Maar bovenal bevat Slank Succes geen toegevoegde, kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, geen ongezonde suikers en geen e-nummers en dat proef je! Ze dankt haar fantastische smaak aan de vanille en de steviolglycoside. Door twee maaltijden per dag met deze heerlijke shake te vervangen i.c.m. een energiebeperkt dieet, levert Slank Succes een effectieve bijdrage aan verantwoord gewichtsverlies. Kortom, deze maaltijdvervanger bevat alles wat je dagelijks nodig hebt om makkelijk en verantwoord af te slanken!”

Slank Succes bevat per bus maar liefst 10 maaltijden en is verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Kampen aan de Oudestraat 140, ter introductie per bus van 12.95 voor 9.95 en 2 bussen van 25.90 voor slechts 16.95.