Afbeelding

Vader en dochter schitteren bij Caecilia in Hairspray

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Theaterkoor Caecilia heeft een heel bijzondere combinatie van hoofdrolspelers voor de musical Hairspray, die eind november wordt uitgevoerd. Lisette Wielink, sinds vorig jaar lid van Caecilia, heeft auditie gedaan voor de hoofdrol en zij bleek geknipt voor de rol van Tracy Turnblad.

Tracy is een meisje dat begin jaren zestig droomt van deelname aan de tienerdansshow op de regionale TV. Zij wil op die manier een grote ster worden. Het bijzondere bij deze productie is, dat Lisette’s vader Henk Wielink, die al zevenentwintig jaar lid is van Caecilia, haar tegenspeler is. Henk heeft al veel - vaak komische - rollen voor zijn rekening genomen. Maar nog specialer is, dat Henk Tracy’s moeder speelt, de rol die in de film wordt gespeeld door John Travolta.

Lisette heeft bij theaterschool Ventura in de theaterklas en musical+ klas gezeten. Verdere podiumervaring heeft ze opgedaan bij optredens tijdens het Full Color Festival, Kerst in Oud Kampen en De stem van Kampen. Henk is er bijzonder trots op, dat hij samen met zijn dochter in één voorstelling kan spelen.

Hairspray is een onweerstaanbare, vrolijke musical, die speelt begin jaren zestig. Er wordt veel gedanst en gezongen. De hoofrolspeelster Tracy is een opvallend meisje en zij wil zich een weg dansen naar de nationale TV en naar het hart van haar tieneridool Link Larkin. Tracy wordt een ster en gebruikt haar nieuw verworven roem voor het streven naar integratie. Of ze ook het hart van haar idool kan winnen, kunt u zien tijdens de uitvoeringen op 24, 25 en 26 (matinee) november in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Vanaf 15 oktober kunt u kaartjes à 21,50 euro bestellen bij www.stadsgehoorzaalkampen.nl of via telefoonnummer 038 331 73 73.

Meer informatie: www.theaterkoorcaecilia.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.