Set Up IJsselmuiden

Set Up niet opgewassen tegen Krathos.

Hoogezand 14 oktober – Afgelopen zaterdag namen de mannen van Set Up het op tegen Krathos in Hoogezand. De eerste twee wedstrijden werden verloren en Set Up was gebrand om te winnen.

De eerste set liep redelijk gelijk op. Ondanks de redelijke pass aan wist Set Up de kansen niet echt te benutten. Krathos trok aan het langste eind en won met 25-19.

De tweede set was een weerspiegeling van de eerste. Wederom wist Set Up de kansen niet te benutten. Ook had het geen antwoord op de harde aanvallen van Krathos. Blokkerend was Set Up niet sterk, waar Krathos juist een erg sterke blokkering had. Deze set ging met 25-18 naar Krathos.

In de derde set was Set Up volledig de weg kwijt. Al snel keken de mannen uit IJsselmuiden tegen een behoorlijke achterstand aan. Er leek geen geloof meer te zijn en er werd vrijwel niets gescoord. Wederom stond er een sterk blok aan de kant van Krathos en kon door de servicedruk de pass niet goed aan het net gebracht worden. De set werd dan ook met ruime cijfers gewonnen door Krathos. 25-11.

De laatste set begon Set Up sterk en er werd onbevangen gespeeld. De pass werd weer goed verzorg en aanvallend werd er meer gescoord. De hele set liep het gelijk op. Toch waren het een paar harde aanvallen die Set Up de das op deden. Deze laatste set werd verloren met 25-23.