Afbeelding
Tennekes

Reflex nog steeds springlevend

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Reflex vierde zaterdag het 65-jarig jubileum op uitbundige wijze. Dat gebeurde met een jubileumfeest in de eigen Reflexhal.

De organisatie lag in handen van de evenementencommissie, die werd gevormd door de heren van Reflex 5. Tijdens het feest bleek dat Reflex nog steeds springlevend is. Zo’n tweehonderd bezoekers, waaronder ook veel oud-leden, kwamen het feestje meevieren.

"Met het aantal bezoekers zijn we zeer tevreden”, sprak Pascal Jacobs namens de organisatie.

Omdat geen sprake was van een speciaal lustrum werd niet gekozen voor een uitgebreid jubileumprogramma, maar een jubileumfeest. Met elkaar werd het feest gevierd met veel gevoel voor historie.

“Het is mooi dat onze vereniging zo lang bestaat en zoveel historie heeft en het is prachtig dat mensen op zo’n jubileumavond historie meenemen. Er werden verschillende mooie verhalen verteld”, aldus Jacobs.

Natuurlijk was het Reflex-lied niet weg te denken tijdens deze speciale avond. Dit lied werd zo’n veertig jaar geleden geschreven door Reijer van’t Hul. Een van de hoogtepunten van de avond was een optreden van Gert Meijering. Onder muzikale begeleiding van No Brakes bracht hij het volledige Reflex-lied ten gehore.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 21 uur geleden