Afbeelding
Picasa

Hippie Tunes in de Tigerclub

Algemeen

KAMPEN - In de Vier Jaargetijden is het op 22 oktober tijd voor één middag Love, Peace en Happines. De band Hippie Tunes neemt bezoekers mee naar de idealistische jaren zestig. Het optreden begint om 16.00 uur.

De organisatie vertelt: “De Hippie Tunes spelen muziek uit de Hippietijd. Muziek die bij iedereen aanslaat en veel herkenning oproept. Veel van de nummers in het repertoire vind je bijvoorbeeld terug in de Top2000. Pakkende muziek van bands met idealen en grote liefde voor het maken van muziek.Voorbeelden hiervan zijn The Beatles, Neil Young, Bob Dylan, Jefferson Airplane, Fleetwood Mac, C.C.R, maar ook bijvoorbeeld Bob Marley en Mothers Finest passeren de revue. Kortom, muziek die ergens over gaat en je raakt, waar je blij van wordt.”

De band treedt met veel plezier op, straalt dit uit en weet dit volgens de organisatie goed over te brengen aan het publiek. “Ze krijgen veel enthousiaste reacties, elke keer weer. Alle keren is het een feest, het leukst zijn de feesten waar de bezoekers als Hippies verkleed komen! Iedereen gaat dan helemaal op in de sfeer en je hebt een topfeest! “

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Blue Music, Cafe de Unie, Cafe de Lantaarn, Cafe restaurant de Bastaard, Rest. de Vier jaargetijden en Trendy Woman.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00