Afbeelding

TrendsExpo, tickets nu verkrijgbaar!

Algemeen

Op 16 en 17 november 2017 wordt de eerste editie vanTrendsExpo gehouden. Een beurs van en voor ondernemers, hun relaties en klanten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen en trends rondom ondernemen en ondernemerschap. Toegang is gratis, registratie vooraf is gewenst.

Culinair genieten
Ruim 100 standhouders zorgen voor een interessante beursvloer. De sfeer doet denken aan de vroegere bedrijfscontactdagen. Er is meer. De stands zijn opgebouwd rondom zes culinaire hotspots. Zes horecaondernemers die hun sporen hierin royaal verdiend hebben bereiden voor de bezoekers een proeverij voor van lekkere gerechtjes. Live cooking, proeven en beleven. Dat roept op zijn beurt de uitnodigende en gezellige sfeer op van een preuvenement zoals het vroegere Zwolle Culinair.

Ticket registratie
Deze beurs wil je niet missen. Bezoek deze spraakmakende TrendsExpo en combineer het nuttige met het aangename. De toegang is gratis, vergeet niet je vooraf te registreren. Je kunt dan je toegangsticket zelf printen. Dat is vanaf nu mogelijk via de website www.trends-expo.nl.

Afbeelding
Wethouder Wonink opent groene schoolplein Montessorischool De Wegwijzer (5 foto's) 5 foto's instagram 18 uur geleden
Roelof Marskamp krijgt het eerste exemplaar van de tweede druk van 'Geen dag zonder de IJssel' van schrijver Wim Eikelboom.
Tweede druk 'Geen dag zonder de IJssel'voor boer Roelof Marskamp uit Wilsum Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
Goede Herderkerk open tijdens vrijmarkt op Koningsdag Algemeen 19 uur geleden