Afbeelding

Pistache thuis op nieuwe locatie

Partnerbijdrages

De verhuizing van Pistache op 't Eiland in de Zwolse binnenstad is in Zwolle en daarbuiten niet onopgemerkt gebleven. Bezoekers reageren enthousiast op het grotere aanbod van trendy en duurzame merken. De nieuwe koffiebar, met een fraai uitzicht op het plein Achter de Broeren en op de Broerenkerk, wordt druk bezocht.

Opening
Op 30 september jl. werd de nieuwe Pistache officieel geopend. Het was een daverend succes. Terwijl de nieuwe winkel druk werd bezocht en beoordeeld, vonden op de oude locatie de laatste restanten nog gretig aftrek. Bezoekers tonen zich aangenaam verrast door het grote aanbod.

Ruim 1200 m2
Met een winkelvloer van ruim 1200 m2 slaagt Pistache er in om nog meer, veelal duurzame, (kleding)merken aan zich te binden. Dit versterkt het profiel van Pistache: een mixstore waar je een doordachte mix vindt van trendy toppers en kleine, opkomende merken. Van kleding, sieraden, boeken en gadgets tot muziek, lifestyle, food en fietsen.

Opgemerkt
Het succes van Pistache wordt ook landelijk opgemerkt. Naast vermeldingen in magazines als Linda, Marie-Claire en &Chantal zijn de ereplaatsen in de top 10 lijsten van bekende vloggers en bloggers inmiddels talloos. Deze landelijke exposure zet Pistache op de kaart en daarmee ook de Zwolse binnenstad. Wat in al die publiciteit naar voren komt is dat Pistache een bezoek meer dan waard is.