’s-Heerenbroek verslaat Dieze West

’S-HEERENBROEK – In eigen huis was ’s-Heerenbroek zaterdag te sterk voor Dieze West. De Zwolse club werd met 2-0 verslagen en daarmee was ’s-Heerenbroek mild voor Dieze West.

’s-Heerenbroek was het gehele duel de betere partij. “Maar we maakten de kansen niet, aldus ’s-Heerenbroek-trainer Wim Groen. ’s-Heerenbroek was in het eerste bedrijf enkele keren dicht bij de openingstreffer, maar was onnauwkeurig in de afwerking. Bovendien raakte de thuisploeg ook nog paal en lat.

Ook in de tweede helft dicteerde ’s-Heerenbroek het spel, maar scoren bleef een moeilijke opgave. Uiteindelijk had ’s-Heerenbroek een dood spelmoment nodig om de boel op te breken. Sander Pelgrom schoot raak uit een vrije trap. Hiermee nam hij revanche voor zijn zeer ongelukkige optreden in de wedstrijd tegen Kampen.

In de 84ste minuut kwam ’s-Heerenbroek nog een keer tot scoren. Nadat Wim Kwakkel werd neergelegd, schoot zijn broer, Gert Kwakkel, de toegekende strafschop binnen.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 12 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 12 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 14 uur geleden