Afbeelding

KHC treft titelkandidaat, Go-Ahead Kampen speelt derby tegen WHC

Sport

KAMPEN – In de zesde speelronde moet KHC het opnemen tegen het sterke SVZW. Op Sportpark Middenwetering wordt zaterdag de derby tegen WHC afgewerkt. DOS Kampen speelt de lastige uitwedstrijd bij Sparta Enschede.

KHC-SVZW is zaterdag een mooi affiche. Het is een duel tussen de nummers 2 en 4 van de eerste klasse D. Tegen de ploeg uit Wierden kan KHC laten zien dat de hoge klassering op de ranglijst geen toeval is. Na vijf nederlagen op rij is Go-Ahead Kampen nodig toe aan een succesje. Dat moet dan zaterdag gebeuren thuis tegen WHC. Geen gemakkelijke opgave. De ploeg uit Wezep begon matig aan het seizoen, maar won de laatste twee competitieduels.

In de tweede klasse H wacht DOS Kampen een lastige opgave. De koploper speelt een uitwedstrijd bij Sparta Enschede. IJVV moet het in Zwolle opnemen tegen SVI. In de vierde klasse C ontvangt Zalk Wijthmen. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts een punt. VV Kampen wil zaterdag revancheren voor de onnodige nederlaag tegen Wijthmen. Hekkensluiter HFC Storica lijkt daarvoor een geschikte tegenstander.

Eerste klasse D

Go-Ahead Kampen – WHC 15.00 uur

KHC – SVZW 14.30 uur

Tweede klasse H

Sparta Enschede – DOS Kampen 14.30 uur

SVI – IJVV 14.30 uur

Vierde klasse C

VV Kampen – HFC Storica 15.00 uur

Wilsum – EZC ’84 14.30 uur

HTC – ’s-Heerenbroek 14.30 uur

Zalk – Wijthmen 14.30 uur