Afbeelding

Economisch netwerk China ontvouwt zich in de regio

Algemeen

REGIO - Ondernemers uit de Regio Zwolle met ‘grenzeloze ambitie’ krijgen tijdens de China Business Week de kans in gesprek te gaan met afgevaardigden van het Nederlands economisch netwerk in China. De China Business Week is van 6 tot en met 9 november en vindt naast in Den Haag, Den Bosch en Maastricht dit jaar voor het eerst ook in Zwolle plaats. Ondernemers uit de Regio Zwolle zijn 7 november van harte welkom bij de bijeenkomst bij Landstede groep.

De organisatie: “Er ontstaan in China steeds meer mogelijkheden voor exporterende Nederlandse bedrijven doordat de Chinese maak- en service-industrie behoefte heeft aan buitenlandse technologie en expertise. Er wordt ook steeds meer geld uitgegeven aan kwaliteitsproducten. Dit is vooral interessant voor ondernemers vanuit de milieutechnologie, agribusiness en de maakindustrie. Ondernemers uit deze sectoren die toe zijn aan een volgende stap zijn dan ook van harte welkom bij de bijeenkomst die 7 november wordt gehouden bij Landstede Groep, Rechterland 1.”

Het programma

Tijdens de bijeenkomst krijgen ondernemers informatie over kansen en zakendoen in China. Diverse sprekers met ervaring in zakendoen met China geven presentaties. Ondernemers kunnen in gesprek met het Nederlands economisch netwerk, RVO.nl, KvK en regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Daarnaast is er volop gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers die geïnteresseerd zijn in China.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Kennispoort Regio Zwolle, de website van het Agri&Food Innovatiecluster of de website van RVO.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden