Afbeelding
Fred Sollie

Redactie Kamper Almanak vraagt foto's van Hanzedagen 2017

Algemeen

KAMPEN - De Kamper Hanzedagen in juni 2017 waren een succes. Dat bleek uit enthousiaste reacties in kranten, op sociale media en tijdens gesprekken. De redactie van de Kamper Almanak is benieuwd waardoor dat enthousiasme is ontstaan.

De organisatie: "Deel uw impressies met de Kamper bevolking. Laat anderen meebeleven wat u ervaren hebt, wat u gezien hebt, gehoord, geroken, gevoeld of misschien geproefd. Dat kan door het inzenden van één foto die uw beleving van het evenement het beste weergeeft. Licht uw keuze toe in maximaal 100 woorden."

Een jury, onder voorzitterschap van burgemeester Bort Koelewijn, maakt uit alle inzendingen een selectie. Die selectie wordt in de Kamper Almanak van 2018 geplaatst. De gekozen foto’s dienen tevens als basis voor een zomertentoonstelling in het SNS Historisch Centrum.

Een ingestuurde foto moet een jpeg-bestand van minimaal 300 dpi zijn, met een toelichting en voorzien van naam en adresgegevens van de fotograaf. Het adres is 2018@kamperalmanak.nl. Met deelname worden automatisch de gebruiksrechten van de foto overgedragen. Na afloop krijgen de inzenders van de voor de tentoonstelling geselecteerde foto’s een afdruk mee naar huis.

Meer informatie op www.kamperalmanak.nl/hanzedagen.html