Set Up IJsselmuiden

Strijdlustig Set Up Dames 1 verliest bekerwedstrijd.

Afgelopen vrijdag (27 oktober) stond een eerste bekerwedstrijd van het seizoen voor de deur. De tegenstander van de Set Up dames staan momenteel tweede in de derde divisie en was jarenlang door huidige coach Set Up, Sijvert de Boer getraind.

De eerste set begon Set Up redelijk stabiel. De teams waren aan elkaar gewaagd en wisten af en toe mooie punten te scoren. Halverwege de set begonnen er foutjes te sluipen in het spel van Set Up. Er werden bij Set Up tevergeefs een aantal wissels doorgevoerd maar mocht niet baten. 18-25

De Set Up dames gaven zich niet gewonnen en gingen vol frisse moed en met een totaal andere opstelling de tweede set in. Mede dankzij een sterke service, rustig spel en enorm veel enthousiasme had men de hele set een voorsprong. Flash kwam moeilijk aan scoren toe, wat voor Set Up voordelig uitpakte. De set werd wonnen we met 25-14.

In de derde set probeerde Set Up, met een iets andere opstelling, hetzelfde spelletje te spelen. Er werd gewisseld en in het verloop van de set bracht Sijvert de Boer nog een aantal wissels in. Tevergeefs. Flash herpakte zich en begon weer te volleyballen, derde divisie niveau waardig. 14-25

Om nog een vijfde set te kunnen spelen, moest Set Up de vierde set vol gaan. Helaas nam de thuisploeg de teleurstelling van de derde set mee naar de vierde en gaf zich eigenlijk al verloren. 9-25

Een eerste bekerwedstrijd verliezen met 1-3 is zuur. Maar er komen nog een aantal wedstrijden voor de Set Up dames om zichzelf te bewijzen. Dit is het niveau waar Set Up naar toe moet. En het zit erin!

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05