VV Kampen maakt gehakt van Storica

KAMPEN – VV Kampen heeft zaterdag op een genadeloze revanche genomen voor de 2-1 nederlaag bij Wijthmen. Hekkensluiter HFC Storica werd geslacht op Sportpark De Maten. Kampen won met maar liefst 13-1.

Al na 50 seconden viel de eerste treffer. Daarna liet Kampen twee goede kansen liggen en zag het vervolgens Storica in de 6e minuut langszij komen. Kampen was even van slag, maar een treffer in de 18e minuut bleek een goed medicijn. Kampen ging vrijuit voetballen en liep uit naar een 6-1 voorsprong bij rust. In de tweede helft ging Kampen goed door. Dat resulteerde in zeven treffers in het tweede bedrijf.

Topscorers bij Kampen waren Nebi Ozturk, Kevin Veger en Wesley van Winsum met ieder drie goals. René Dorgelo maakte twee doelpunten. Nahit Erbilici en Mohammed Abdallah kwamen ieder één keer tot scoren.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 14 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden