Afbeelding

Vloerloods.nl nieuwe Partner van het Kamper Trompetter Korps

Algemeen

De Partners van het Kamper Trompetter Korps is trots dat zij Vloerloods.nl mogen verwelkomen als nieuwe Partner van het KTK. Met de financiële steun is het mogelijk om investeringen te doen in de jeugdopleiding van onze vereniging. Het Kamper Trompetter Korps heeft als muziekvereniging de grootste muzikale opleiding binnen gemeente Kampen en hiervoor is het belangrijk dat de vereniging hierin kan investeren. Wij zijn erg dankbaar met de investering die Vloerloods.nl heeft gestoken in het Kamper Trompetter Korps.

Vloerloods.nl

Al vele jaren verkoopt en installeert Vloerloods.nl naar tevredenheid aan haar klanten mooie vloeren zoals PVC vloeren, marmoleum- en Novilonvloeren en tapijt. Sinds vorig jaar zijn zij verhuisd naar een prachtige locatie in Kampen aan de Gildestraat. U bent van harte welkom om langs te komen in de prachtige showroom waar u in een rustige omgeving, zonder enkele aankoopverplichtingen kunt rondkijken. Een unieke stalenwand laat in 1 opslag zien welke kleuren er te bestellen zijn. Het personeel van Vloerloods.nl heet u van harte welkom!


Vloerloods.nl
Gildestraat 2
8263 AH Kampen


T: 038 - 3033392
I: www.vloerloods.nl
E: info@vloerloods.nl


Wilt u ook Partner van het Kamper Trompetter Korps worden? Neem dan contact op met Johan Hooisma via partners@kampertrompetterkorps.nl of 06 53573471.

Volg de KTK Partners nu ook op Twitter via @KTK_Partners of maak een connectie via LinkedIn.